Siirry suoraan sisältöön

OPETUS- JA HYÖTYPELIT

Suunnittelemme pelejä ja pelikokonaisuuksia erityisesti opetustarkoituksiin. Kehitämme pelien mekaniikat, tuotamme sisällöt ja visualisoimme opetettavan informaation asiakaslähtöisesti. Pelillistämisen lähtökohtana on pelimekaniikan sovittaminen opetettavaan asiaan niin, että se motivoi ja innostaa oppimaan kuin vahingossa.

Opetuspelejä voidaan käyttää hyödyksi monenlaisissa eri tilanteissa ja hyvin erilaisten kohderyhmien kanssa. Niiden avulla voidaan opettaa esimerkiksi kouluaineita tai vaikka sitä, miten joku uusi asia toimii työpaikalla. Tärkeintä on, että kehityksessä otetaan huomioon erilaiset kohderyhmät ja se, että pelin mekaniikka ja opetettava sisältö sovitetaan saumattomasti yhteen, visuaalisuutta ja hauskuutta unohtamatta!

MINIPELIT

Toteutamme tilauksesta yksittäisiä minipelejä, joita asiakas voi istuttaa esimerkiksi omille kotisivuilleen tai käyttää mainostustarkoituksiin. Minipeli opettaa yhden tarkasti rajatun asiakokonaisuuden hauskasti ja nopeasti.

MOBIILISOVELLUKSET

Toteutamme mobiilisovelluksia Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille asiakkaan tarpeiden mukaan. Autamme tarvittaessa sovelluksen julkaisemisessa sovelluskauppoihin. Voimme myös jatkokehittää tai päivittää jo olemassaolevaa sovellusta.

VISUALISOINNIT

Teemme erityyppisiä visualisointeja monenlaisiin tarkoituksiin. Meiltä voi tilata sarjakuvia, kuvituksia, valokuvia, logoja, graafisia elementtejä, esitteitä sekä pidempiä tekstitaittoja. Teemme myös hahmosuunnittelua ja lyhyitä animaatioita.

KONSULTOINTI

Konsultoimme pelillisyyteen ja pelillistämiseen liittyvissä asioissa. Esimerkiksi järjestöt tai yritykset, jotka haluavat pelillistää informaatiota, saavat meiltä apua ja ideoita. Voimme konsultoida puhelimitse tai järjestää tapaamisia kasvokkain tai etäyhteyden avulla.

SISÄLLÖNTUOTANTO

Visualisointien lisäksi tai oheen meiltä voi tilata erilaisia tekstisisältöjä. Teemme kuvakäsikirjoituksia ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä tarinoita (kuvien kanssa tai ilman). Lisäksi olemme erikoistuneet muokkaamaan monimutkaisia asiasisältöjä selkeiksi ja yleistajuisiksi teksteiksi.